Den livsviktiga näringen....

De flesta vet att vi behöver näring, men många känner inte till hur avgörande det är för vår hälsa att vi får tillräckligt med näring. Näringsbrist är orsaken till många av våra vanligaste sjukdomar. 
Tänk om vi i första hand skulle prova att öka vårt näringsintag och se hur vi skulle må då? 
Många som tar naturliga, balanserade kosttillskott med vitaminer och mineraler upplever att de mår bättre.

Vitaminer och mineraler kan hjälpa kroppen bli stark inifrån. Man stärker kroppens eget försvar och naturliga förmåga att försvara sig mot olika sjukdomar.

Vi utsätter oss för mycket stress, äter allt mindre näringsrik mat, läkemedel och mycket annat ökar stessar vår kropp som kan leda  inflammationer och sämre immunförsvar.

Naturliga, lättupptagliga vitaminer och mineraler i rätt balans har en föryngrande effekt och kan minska risken för åldersrelaterade sjukdomar genom att stärka kroppens inre läkande förmåga.

Vill du prova ett naturligt och effektivt kosttillskott i 3 månader eller mer.
Boka en tid för att få information om produkterna som jag och min familj använder varje dag.
Det spelar ingen roll om du inte bor i Umeå eftersom vi kan talas vid via telefon eller över skype. 

Ulrikas resultat av dessa produkter: 
När jag började med dessa produkter tyckte jag att jag var frisk. Att jag somnade på soffan oftast varje kväll var normalt i min värld. De eviga förkyningarna hela vintrarna var också något jag ansåg vara ok och vanligt. 
Nu är livet helt annorlunda, jag har energi som räcker hela dagen och jag har orkat ta itu med träningen igen. Jag är nästan aldrig förkyld, och om jag blir det så går de snabbt över. 
Sedan har jag en massa "små resultat": Naglarna har blivit stenhårda, huden på kroppen är mindre torr, har mindre tandsten, min mage funkar som en klocka numera. 
Dessa proukter har jag druckit i snart 5 år.