Mellan den 1/5-18 till den 1/8-18 kommer Kristina inte ha möjlighet att ta emot några nya kosmetiska tatueringar. Vi ber er därför höra av er så skriver vi upp er på intresselistan inför hösten.

Till hösten kommer Kristina även att kunna erbjuda kosmetisk tatuering lipliner och eyeliner!

Tänk att vakna varje morgon med perfekta ögonbryn och en öppnare blick. Det kan bli möjligt med hjälp av en kosmetisk tatuering.

Har du tänkt förbättra formen på dina ögonbryn eller behöver du flera hårstrån? Eco Hudvård arbetar med ett flertal tekniker, bland annat 3D-, strå- eller skuggteknik. Val av teknik beror på vilket resultat du vill ha.

Många kunder efterfrågar naturliga bryn som inte får se tatuerade ut. Då väljer vi med fördel 3D-stråteknik. Speciellt viktig är denna teknik för kunder som saknar egna ögonbryn, till exempel de som har Alopecia.

Eco Hudvård har många färgpigment att välja mellan, från ljusaste blonda till djupaste bruna. Färgerna går dessutom att blanda med varandra, och på det sättet kan vi få fram alla nyanser. Pigmenten ändrar inte färg, utan bleks sakta med tiden.OBS! Alla våra pigment är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.

Anmäl ditt intresse för
Kosmetisk tauering här.