NBE 500 Ansiktsbehandling

NBE Special 
NBE Lyx 80 min 1195:-
med rengöring, peeling, NBE, algmask och vårdande creme
NBE Basic 45 min 850:- med rengöring, NBE och vårdande creme  

Kur 5 st behandlingar 4345:-
(ord pris 4940:-)
den första är en NBE Lyx, därefter följer 3 st NBE Basic och avslutas med en
NBE Lyx behandling.


NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy.  Med NBE utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs behandlingar för ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE är ljuvliga. De är helt utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.

Hur fungerar behandlingen? Vad är det som händer i kroppen?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acne.

För vem lämpar sig behandlingen?
Behandling med NBE lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.

Hur går behandlingarna till?
Behandling inleds med grundlig rengöring och peeling av huden med en Keratilycerande peeling som löser upp keratinocyterna (de döda hudcelllerna längst upp) och sedan avsluta med en Peel-off alginatmask. Detta för att säkerställa att själva NBE behandlingen utförs på rengjord hud.
Den specialutvecklade produkten (en kräm anpassad till varje behandlingsområde) appliceras och masseras in i huden med handstycket till NBE. Detta genomförs på en sida i taget i cirka 10 - 15 min. De masserande rörelserna görs i cirklar vilket är mycket behagligt för kunden. Handstycket ger ifrån sig en härlig värme vilket kan jämföras med en Hot Sonebehandling. Kunder som nu har provat NBE istället för andra "vanliga" ansiktsbehandlingar är lyriska över att något så underbart skönt kan ge så enastående resultat. De säger att de aldrig vill återgå till de traditionella metoderna igen!

Samtliga NBE behandlingar bör genomföras i en kur första gången för att få ett hållbart och synligt resultat. Före första behandlingen rekommenderas en mjukgörande peeling och en vårdande mask. Därefter föreslås ungefär 5 behandlingar utan peeling och mask och sedan åter vid den 7:e behandlingen, använda peeling och mask igen. Antalet behandlingar som behövs beror på vad varje kund önskar att åstadkomma. Det som påverkar hur fort resultat uppstår och hur länge det varar är framförallt ålder och ämnesomsättning. Efter cirka 4 - 5 behandlingar har kroppen anpassat sig och "lärt sig vad den ska göra". Kroppen egna system kommer då att själv arbeta främjande även vi längre tid mellan behandlingarna. Det är detta som gör att resultatet är mycket hållbart.

 

 

 

 

 

NBE Deep Skin

NBE Deep Skin 80 min 1475:- 
 

I denna behandling kombineras NBE Deep skin med NBE 500, den allra mest resultatgivande behandlingen du kan ge dig själv. 

NBE Deep Skin
Behandlingen av högteknologisk apparatur som kan uppnå resultat du inte trodde var möjliga, unika effekter på: Djupa och ytliga rynkor, slapp hud, acne, ytliga kärl, ärr, bristningar, pigmenteringar, porreducering.mm

För vem? Behandlingen passar alla hudtyper  även den allra känsligaste huden.

Behandlingen börjar med en rengöring av huden och efterföljs av en effektiv special peeling som effektivt tar bort döda hudceller och stimulerar tillväxten av nya hudceller.

Steg 1. 
Är med en djuprengörande ABLATOR, som är ett verktyg som slipar/ suddar huden från döda hudceller och ojämnheter och som förbereder huden förnästa steg i behandlingen. Ablatorn gör att huden blir klar och ren samt får en finare lyster.
Steg 2.
Med ett annat verktyg  INFUSOR, öppnas tusentals små microkanaler i huden och som gör det möjligt att slussa ner speciella serum med aktiva ingredienser djupt ner i huden.
Steg 3. 
Med en punktbehandlande CORRECTOR behandlas linjer, rynkor, ärr och andra mindre områden. 

Behandlingen avslutas med specialmask och avslutande produkter.